gastenboek

24 berichten, 3 pagina's 
26-02-2014
Geplaatst door: Maudie

Dank!

Ontzettend bedankt voor je donatie voor het gezin van mijn broer en zijn zieke zoon. Heel erg welkom!

06-12-2013
Geplaatst door: harmon

een goede garage waar je ook met andere auto s kan komen.edward helpt je ik was er met een volkswagen polo
dankje edward voor je hulp

12-09-2013
Geplaatst door: Milan v. L.

Peugeauto is een garage waar service, kwaliteit en een enorme hoeveelheid vakkennis samengaan met een oprechte liefde voor (oude) auto's. Met hulp en advies van Edward durfde ik het zelfs aan me te wagen aan een antieke Peugeot.

30-03-2013
Geplaatst door: Rob v.d. Linden

ook een prima all-round garage

Edward heeft ons eind vorig jaar ook prima geholpen met de auto van mijn zoon, een japans sportief modelletje uit eind jaren 80 waar apk, onderhoud en laswerk aan nodig was.
Juist de kennis die bij huidige automonteurs verloren is gegaan vanwege de overload aan electronica, is bij Edward nog volop aanwezig.
Een prima vakman in kennis en in zijn werkzaamheden.

Nogmaals bedankt voor de service.

24-03-2013
Geplaatst door: Frans de Bruijn

mooie site ! en mooie Peugeots

mooie site, en mooie Peugeots.
ik kom graag een keer kijken met mijn 203C of 404.

staat er een mooie 402 op de foto's ?
prachtig....

groet, Frans de Bruijn

12-03-2013
Geplaatst door: Henri Vermeer

Peugeot 204

Mijn eerste klassiekertje is een Peugeot 204 geworden. Met Edward als adviseur-op-afstand. Anders was ik er ook niet aan begonnen. Natuurlijk laat ik ook het onderhoud bij Edward doen. Niet om de hoek, maar de moeite waard en weer een excuus voor een leuk ritje.

14-12-2012
Geplaatst door: Rene van den Heuvel

Goed advies

Zojuist Edward gebeld om advies in te winnen over de waterpomp van mijn Renault uit 2009. Edward heeft me wederom perfect geholpen!

Bedankt!

29-09-2012
Geplaatst door: R van Wijk

termostaat 203

Ben van vandaag langs geweest bij Eduard van Zanten voor een termostaat voor een peugeot 203 .echt rustig iemand met verstand van zaken en in het bezit van een wel hele mooie 403 .en een lekker kopje koffie van zijn vrouw maakte het bezoekje zeker waard vgr Ron uit Uden

03-04-2012
Geplaatst door: Barbera Kop

Vakman Pur sang

De man achter Peugeauto Edward van Zanten. Een man met een passie, visie en een tomeloze energie. Een vakman pur sang en dat is nog zwak uitgedrukt. Hoe ver kan perfectionisme gaan? In Edward (Mr. Peugeauto himself) heel ver! Kan niet bestaat niet in zijn woordenboek en of het nu gaat om Peugeot , Volvo of Bmw Edward zal het maken. En ....... voor een prijs die niet in verhouding staat tot zijn kunde. Voor mij geen andere garage meer ! Bedankt Edward!!

20-09-2009
Geplaatst door: Hennie Kaspers

onbegrijpelijk

Wat ik niet begrijp? Dat Edward zo'n klein hoofd heeft. Er zit zo ontzettend veel parate kennis in voor welk autoprobleem dan ook, dat z'n hoofd eigenlijk veel groter zou moeten zijn! Hij is een (Peugeot) forum op zich: je vraagt en je krijgt het juiste antwoord. Maar hij lost het probleem niet alleen met de mond, maar ook met de handjes op. Een aanrader voor Peugeotrijdend Nederland!!!