waarom peugeauto?

Wisselstroom Dynamo 14 V 70 A Peugeot 203 403

NIEUW 

 

Wisselstroom dynamo speciaal voor de  Peugeot 203 en Peugeot 403 met brede V-snaar(17mm) , laag draaiend toerental , vol vermogen .  Past perfect op de bestaande gaten  , niks boren of aan passen !  Altijd een volle accu , geen zorgen meer over de spannings regelaar of te weinig stroom opbrengst . Zelfs met verlichting aan genoeg laadstroom over . Dynamo word geleverd met bouten , moeren , ringen ,speciale beugel en kabelschoentjes . Voor de 203 zelfs een massa bout op de beugel net zoals de originele beugel . Oude gelijkstroom dynamo kan evt weer zo terug worden gezet . De orginele spannings regelaar vervalt . De draad van de ampere meter komt op de B+ en de 2de draad komt van de + van de bobine op de D+  van de dynamo .

 

 

202.47 euro ex btw     

 

245      euro incl btw

 

 

EVT leverbaar met aansluit set ( massa kabel en verdere draad voor bobine )

 

15 euro incl btw

 

 

IVM veel vraag voor smalle poelie voor smalle V-snaar (10mm) , nu OOK leverbaar !!

Peugeauto is al meer dan 25 jaar bekend met het automerk Peugeot. Met veel plezier werken wij aan het behoud van Peugeots, onze specialiteit.

Wij verzorgen reparatie, APK, plaat- en laswerk, remrevisie en onderhoud van uw klassieker.

Vakmanschap, kwaliteit, service en advies voor een betaalbare prijs op maat.

» Klik hier voor foto's

De kracht van een leeuw

Edward is het gezicht van Peugeauto en is een echte liefhebber van Peugeot. Net als veel andere liefhebbers koestert hij dierbare herinneringen aan zijn jeugd. Toen hij op de jaarlijkse vakanties naar Frankrijk de oudere auto's zag rijden en als wrakken in de tuinen zag staan. Van het één komt het ander en niet veel later was er een klassieke Peugeot in familiebezit. Deze werd gerestaureerd en gedurende dit proces leerde hij de weg in de "wereld" kennen. 

 

De passie voor Peugeot leeft bij Edward, hij weet de klassieke leeuwen van Peugeot behoorlijk te temmen. Jarenlange ervaring met deze auto's en een diepgewortelde passie maken hem tot een echte liefhebber. Kijk en geniet mee maar hou in uw achterhoofd:"Let op en wees voorzichtig met uw klassieker!"